Path:
Liste der Mitglieder des Berliner Ruder-Club seit seiner Gründung

Full text: Fünfundzwanzig Jahre unter dem roten Stern (Public Domain)

158 
CEintritt 
Ur. 
395 
396 
397 
398 
399 
24. 10400 
401 
27. 2. 402 
108 
404 
105 
406 
407 
108 
109 
110 
411 
112 
113 
414 
115 
24. 7. 416 
417 
118 
119 
20 
121 
122 
23 
124 
425 
126 
28. 10. 427 
428 
429 
430 
431 
20. 11. 432 
4833 
434 
435 
1392 29. 1. 436 
Name des Mitgliedes 
*H. Pleuse 
*Meyer 
*Schierer 
*Mundt 
*Heinrich 
*Hermann Neubauer 
*Schwedler * 
Boninger 
v. CEhrenkrock 
*Leop. Meenen 
*M. Schmiedecke 
*O. Hübsch 4 
*Dr. Rotter 
*F. Mielitzer 
*O. Mieschel 
*Paul Pleuse 
*p. Loeper 
*C. Brämer 
F. Nagel 
H. Silberschmidt 
P. Drawiel 
*Otto Juhl 
*W. Haase 
*Dr. Prinz 
H. Giese 
*KR. Wulff 
*P. Trautniann 
*C. Aulicke 
*O. Steiner 
G. Richter 
P. Limbach 
A. Limbach 
*P. Stauff 
*O. Musterer 
*P. C. Matthies 
*M. Unoefel 
*Dr. 5. Begel 
*x5. Baltzer 
*H. Schultz 
*R. Landré 
*G. Lengner 
G. Lewert 
Eintritt 
Ur. 
392 
11.3. 437 
438 
439 
440 
441 
442 
443 
444 
445 
4 
446 
447 
448 
449 
450 
451 
452 
27. 5. 453 
454 
455 
456 
457 
458 
459 
460 
461 
462 
4638 
464 
465 
466 
467 
468 
469 
470 
471 
472 
473 
174 
475 
476 
477 
478 
148393 
10. 2. 
17. 3. 
14. 4. 
Name des Mitgliedes 
*E. Uhrfeldt 
*A. Haupt 
*W. Brendel 
*P. Richter 
Branco 
Knöfel 
Klingenberg 
Grünstein 
*M. Weßling 
A. Rüll 
L. Schultz 
Milbradt 
*H. Heyn 
*XA. Müller 
*v. Krakewitz 
*W. Frost 
*V. Landré 
*G. Andersch 
*O. Andersch 
*Dr. Fleischhammer 
*G. Bier 
*Dr. G. Tismer 
*W. Ulrich ? 
*P. Juhl 
M. Leubuscher 
*ᷣF. Witte 
*H. Schmidtmann 
*Dr. B. Robinson 
*h. v. Hayn 
*J. Sahl 
*A. E. Durrant 
*Ph. Katte 
*Krüger II 
*Engel 
*Schütze 
*Soörensen 
*Scheibert 
k Foörstner 
*Hartmann 
*Rrause 
*Hoffmann 
*Proppe
	        
Waiting...

Note to user

Dear user,

In response to current developments in the web technology used by the Goobi viewer, the software no longer supports your browser.

Please use one of the following browsers to display this page correctly.

Thank you.